LYFTAA MAAILMAN YMPÄRI!

Lyftan tarinamaailmoissa kuka tahansa voi kohdata ihmisiä erilaisista elämäntilanteista ja maailman kolkista. Opetussuunnitelman perusteiden kivijalalle rakennettu digitaalinen oppimisalusta tarjoaa innostavan, helppokäyttöisen ja kattavan kokonaisuuden ilmiöpohjaisen oppimiseen.

TARINAMAAILMAT

Awra Amba, Dinnertime360 ja Secrets of the Opera ovat Lyftan tarinamaailmoja. Toivomme, että vuoden 2020 loppuun mennessä olemme julkaisseet tarinan jokaisesta maailman maasta.

 
 
 
90 25 fin-04.png
90 25 25 11 FIN-07-05.png
 
 

LYFTA-LISENSSI

Teemme yhteistyötä kuntien ja koulujen kanssa, jotta kaikki käyttäjät saavat parhaan mahdollisen Lyfta-käyttökokemuksen. Kysy meiltä hinta-arviota isommille kouluille ja tarjousta useamman koulun yhteisostolle.

 
 
 
kouluille new-15.png
 
 
 

LYFTA?

Lyfta on kansainvälisesti palkittu suomalainen koulutusteknologiayritys. Lyfta toteuttaa suomalaiseen ja brittiläiseen opetussuunnitelmaan perustuvia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -materiaaleja. Tarinankerronnassaan Lyfta käyttää erilaisia mediaformaatteja huikaisevista lyhytelokuvista interaktiivisiin web-tarinoihin ja virtuaalitodellisuuselämyksiin.

Lyftaa käyttää yli 100 peruskoulua Iso-Britanniassa ja yli 10 peruskoulua Suomessa. Täysin suomenkielinen versio julkaistaan Educa 2018 messuilla, ja ruotsinkielinen versio maaliskuussa 2018.

 
 
 

Lyfta on osa HundrED Globalia. HundrEDin sivuilta löytyy myös näppärä perehdytys Lyftan käyttöön.

 
 
 

Lyfta voitti YK:n World Summit Awards 2017 -innovaatiokilpailun Oppiminen ja opetus -sarjan ja oli ainoa kilpailussa palkittu suomalainen yritys.